Parkolóhely biztosítás az ingatlannál

Lehetőleg próbáljon megfelelő parkolóhelyet biztosítani a költöztető teherautó számára, ezzel megrövidítheti a rakodási időt, így az óradíjból is megtakaríthat. A parkolóhelyre tegyen ki egy táblát, vagy kukát, írja ki rá, hogy „Áruszállítás/költöztetés folyamatban".

Balesetmegelőzési tanács

A munkaterületen lehetőleg ne tartózkodjon szabadon háziállat, hogy minél gördülékenyebben haladhasson a munka és baleset se történjen. Ugyanez vonatkozik a kisgyermekekre. Az így keletkező balesetekért, károkért sajnos nem tudunk felelősséget vállalni!

Tennivalók panel- vagy társasház esetén

A közlekedési útvonalakat a kollégák akadálymentesítik, de ha Ön előre elteszi az akadályozó tárgyakat (virágok, virágtartók, polcok, stb.) azzal időt és pénzt spórolhat meg. És kérjük egyeztessen a gondnokkal/házfelügyelővel a költözésről/áruszállításról!

Bútorszállítási tanácsok

Szállítás előtt győződjön meg róla, hogy minden szekrényből kipakolt-e. Az újonnan vásárolt bútorokat szétszerelve kell szállítani, ha nem fixre vannak összeszerelve.

Tanácsok költözéshez, dobozoláshoz 1.
  • Gyűjtse össze a csomagoláshoz szükséges dolgokat: kartondobozok, ragasztószalag, újságpapírok, csomagoló fólia.
  • Amennyire csak tudja, pakolja tele a dobozokat, hogy minél kevesebb kelljen, viszont figyeljen arra, hogy ne legyenek púpozva és be lehessen a tetejüket zárni. A tetejüket és aljukat erősítse meg ragasztószalaggal.
Tanácsok költözéshez, dobozoláshoz 2.
  • A dobozok oldalára írja rá, mi található benne, így mi is tudjuk, hogy mit mire rakhatunk rá és persze Önnek kipakolásnál könnyebb dolga lesz. A nehezebb dolgokat tegye a kisebb dobozokba.
  • A könnyebb súlyú, nagy terjedelmű tárgyakat tegye nagy dobozokba. A törékeny dolgokat dobozolás előtt tekerje papírba.

Belföldi Költöztetés, bútorszállítás

Költöztetés, bútorszállítás 26 éve bárhol, bármikor

A Dumics Kft. immáron 26 éves tapasztalattal segít cégek és magán személyek költöztetésében. A megrendelőink összes ingóságait szállítjuk az ország teljes területén, saját gépjármű parkkal, alkalmazott rakodókkal a nap 24 órájában, a hét minden napján precíz, gyors munkavégzéssel teljes körű tanácsadással.

Profi költöztetők, szaktanácsadás

Munkatársaink egytől-egyig tapasztalt, gyakorlott költöztető szakemberek, akik figyelmesen kezelik a rájuk bízott ingóságokat a költöztetés során. Gondot fordítunk rá, hogy a bútorszállítás gördülékenyen, biztonságosan és sérülésmentesen történjen. A megrendelőink igényeihez igazodva, költöztetéssel kapcsolatos teljeskörű tanácsadással állunk rendelkezésükre a szolgáltatás megkezdése előtt és közben is.

Csomagolás költöztetéskor

A csomagolás az áru sérülékenysége, valamint az Ön igényétől függően lehet:
•    buborékos fólia
•    sztrecs fólia
•    kartonpapír
•    kartondoboz
•    hungarocell
•    pléd

Költöztetés Székesfehérvár

Székesfehérvár területén, igény esetén lehetőséget biztosítunk díjmentes előzetes felmérésre, hogy minden a költöztetéssel kapcsolatos kérdésére válaszoljunk.

Költöztetés emeletre

Amennyiben a bútor mérete meghaladja az ajtóét és lehetőség van az erkélyen történő beemelésére 9 m-ig vagy 2. emeleti szintig vállaljuk. A bútorokat kézi erővel mozgatjuk, ami nagyobb és nehezebb arra darus autót veszünk igénybe.

Költözzön gondtalanul a Dumics Kft.-vel!

Referenciák

Nemzeti Adó-és Vámhivatal

Irattár költöztetése sorrendtartással.

Fejér Megyei Főügyészség

Fejér Megyei Főügyészség irattár költöztetése

Grundfos Hungary KFT

Irodaház költöztetése