Nemzetközi költöztetés

Nemzetközi költöztetés, bútorszállítás 26 éve

Magyarországól vagy Magyarországra költözne? A Dumics Kft. immáron 26 éves tapasztalattal segít cégek és magán személyek európán belüli  költöztetésében, saját gépjármű parkkal, alkalmazott rakodókkal a nap 24 órájában, a hét minden napján precíz, gyors munkavégzéssel teljes körű tanácsadással.

Profi költöztetők, szaktanácsadás

Munkatársaink egytől-egyig tapasztalt, gyakorlott költöztető szakemberek, akik figyelmesen kezelik a rájuk bízott ingóságokat a költöztetés során. Gondot fordítunk rá, hogy a bútorszállítás gördülékenyen, biztonságosan és sérülésmentesen történjen. A megrendelőink igényeihez igazodva, költöztetéssel kapcsolatos teljeskörű tanácsadással állunk rendelkezésükre a szolgáltatás megkezdése előtt és közben is.

Csomagolás költöztetéskor

A csomagolás az áru sérülékenysége, valamint az Ön igényétől függően lehet:
•    buborékos fólia
•    sztrecs fólia
•    kartonpapír
•    kartondoboz
•    hungarocell
•    pléd

Költöztetés Bécs (Wien)

Rendszeres költöztetéssel, bútorszállítással kapcsolatos felkéréseknek teszünk eleget Magyarországról/-ra Bécs környékéről. Keressen minket és mi minden költöztetéssel kapcsolatos kérdésére választ adunk.

Költöztetés emeletre

Amennyiben a bútor mérete meghaladja az ajtóét és lehetőség van az erkélyen történő beemelésére 9 m-ig vagy 2. emeleti szintig vállaljuk. A bútorokat kézi erővel mozgatjuk, ami nagyobb és nehezebb arra darus autót veszünk igénybe.

Költözzön gondtalanul a Dumics Kft.-vel!